Hi, ik ben Tamara!

Fotograaf, digitale maker en avonturier

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik ben Tamara, 27 jaar ‘jong’ en het gezicht achter Never Not Roaming.

Al van kleins af aan ben ik gek op schrijven, fotograferen en nieuwe plekken ontdekken. Waar ik het vroeger heerlijk vond om steeds weer een nieuwe stad of nieuw dorp in het zuiden van Frankrijk te ontdekken, kreeg ik het reisvirus pas écht te pakken na mijn eindexamen. In de zomer van 2012 ging ik voor de allereerste keer met het vliegtuig. Spannend dat ik het vond! Maar die spanning werd al gauw omgezet in een gevoel van ultieme vrijheid en geluk en een paar dagen later vloog ik alweer naar een nieuwe bestemming.

Na het afronden van mijn studie in 2017 besloot ik een tussenjaar te nemen om nog meer van de wereld te zien. Ik verbleef een paar weken in Engeland en Frankrijk, woonde in New York om daar mijn Engels te verbeteren en reisde een tijdje door de Verenigde Staten. 

Uiteindelijk had ik zoveel foto’s en tips verzameld, dat ik dacht: daar moet ik iets mee. Vanuit mijn passie voor fotografie, schrijven, het ontdekken van nieuwe plekken en het delen van reiservaringen is daarom in 2018 Never Not Roaming ontstaan op Instagram.

 

Never Not Roaming

Heel vaak kreeg ik van vrienden of familie de vraag of ik nog tips had voor een bepaalde bestemming. Daarom besloot ik ze allemaal op te schrijven, te verzamelen op één plek en te delen met de wereld. En dat is toch o zo leuk!

Op Never Not Roaming schrijf ik over alles wat met reizen te maken heeft. Laat je inspireren door reisverhalen, uitgebreide reisgidsen, bijzondere bestemmingen, insider tips en fijne plaatjes. Never Not Roaming richt zich vooral op reizen binnen Europa, omdat ik geloof dat je niet ver hoeft te gaan om mooie plekken te ontdekken en dat ultieme ‘reisgevoel’ te ervaren. 

Heb je vragen over mij of mijn blog? Check dan de FAQ of stuur me een bericht via Instagram of e-mail

Veel leesplezier!

Liefs, Tamara

Waar ben je naar op zoek?